Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanje statistike obiskov (Google Analytics).
Z nadaljno uporabo spletne strani ali klikom na "Strinjam se", se strinjate z uporabo piškotkov.
...več denarja, več muz`ke ...
12.10.2004,  

Ekola:

  • težave z dostopom do Akvazina naj bi bile prejšnji mesec odpravljene (vzrok - stari zapisi za domenske strežnike na Arnesu)
  • Akvazin mene letno stane okoli 15.000 SIT (domena + nadomestilo za server), aplikacijo razvijam iz čistega veselja in to ni všteto (drugače bi bil znesek prevelik za napisat) .
  • Patron Akvazina ne prinaša nobenih fizičnih ugodnosti le moralno zadoščenje (in seveda prikaz tega statusa ob vsakem postu - naj se vidi kdo je zaslužen za delovanje Akvazina - glej tudi spodaj)
  • podjetja, ki nameravajo donirati dobijo svoj logotip med sponzorji Akvazina z linkom na njihov HP (glej tudi spodaj)
  • posebne rubrike za morsko akvaristiko (vključno s stranmi posameznih članov) so možne, vendar le v okviru sprogramirane aplikacije (vsak uporabnik lahko vpisuje svoja besedila in galerije, ne da bi mu kdo brskal po njegovi vsebini)

Idejo, da bi imeli morski akvaristi drugačno formo od Akvazina (design) so fantje na N3 zavrnili (lastne FTP mape). Ne vidim pa nobenih omejitev, glede zahtev (članki, lastne predstavitve, galerije, organizmi), ker vse to že je sprogramirano v Akvazinu in nove rubrike lahko odprem v trenutku (kot sem to naredil za morske članke).

Bojan D. je predlagal sponzorjem donacijo v znesku 6.000 SIT, kar mislim, da je sprejemljivo (vsi sponzorji - fizični ali pravni - bodo dobili uradni račun s strani podjetja N3). Sam bi dodal, da je lahko meja za fizične osebe nižja - recimo med 1.000 in 3.000 SIT. Vsi donatorji, ki bi donirali 3.000 SIT ali več dobijo majico z logotipom Akvazina.

Če bo denarja od sponzorstva veliko, obljubim, da ne bo "izginil" in bo porabljen za subvencionirane majice, organizacijo prireditev, ... (nekaj takega, kot je predlagal Bojan in ostali). Natisnili bomo tudi vizitke z logotipom Akvazina in jih razdelili sponzorjem, da jih bodo lahko delili svojim "kupcem" (v primeru podjetij) ali znancem.

Donacije za Akvazin lahko nakažete na TRR podjetja N3 d.o.o. pri SKB 03150-1000009547 (model 00 0017) namen naj bo "Sponzorstvo Akvazin".

---------------
Blazo: The Aquamaster



test
30.8.2007,  
test
Povabilo k sodelovanju
30.8.2007, Akvazin 
Trenutno veljavna anketa - in predvsem njeni odgovori - nas je prepričala, da ste akvaristi pripravljeni sodelovati pri nastajanju Akvazina. Zato vas vabimo, da nam pošljete svoje članke/prispevke ...
Študija razkriva selitve...
8.8.2007, Modrih tunov zaradi ribolova vse manj 
Ena temeljitejših študij je razkrila skrivnost selitev modrih tunov, ki naj bi se redno vračali na isto mesto v Atlantskem oceanu. Raziskovalci so preučevali dve populaciji tunov, ki po več let ...
Zasegli in uničili so GS...
21.7.2007,  
Christchurch - Na Novi Zelandiji so v mestu Christchurch inšpektorji agencije "Biosecurity" zasegli in humano evtanazirali 300 GS "Glofish" fuorescentnih cebric od petih akvarist...
Srečanje moderatorjev
19.7.2007,  
Tisti moderatorji, ki še nismo na dopustu, smo se dobili na ledeni pijači, stari mački smo spoznali nova moderatorja, Dr. Feelgooda in Notsheepa (bivši Ernesto), ki sta nas navdušila, kot da se p...
Nov forum o rakih
16.7.2007,  
Novo na Akvazinu - pridobili smo nekaj novih sodelavcev, zadnji moderatorji so Notsheep (bivši Ernesto), dr. Feelgood, Nemesis in redlion (za področje teraristike). Nemesis je prevzel v Diskusijah p...